PSYCHOTHERAPIE

Op dit moment kan ik helaas geen nieuwe begeleidingen opstarten. Maar contacteer me zeker als je al eerder in begeleiding was bij mij en een nieuwe afspraak wenst (continuïteit van zorg).

Voor wie?
Mensen vanaf 16 jaar kunnen bij mij terecht voor psychologische behandelingen (cognitieve gedragstherapie) gericht op o.a.:

Je bent uiteraard ook welkom als je hulpvraag voor jezelf nog niet helemaal duidelijk is.

Wanneer ?
Ik zie patiënten in levende lijve op maandag (tussen 9u en 15u) en donderdag (tussen 13u en 21u). Soms ook op woensdag- en vrijdagvoormiddag, maar dit is eerder uitzonderlijk.
Mijn online momenten zijn meer flexibel, maar vaak op maandagavond, dinsdagavond of woensdagnamiddag.

Hoe maak je een eerste afspraak?
Je kan me een mailtje sturen (kris@psychologennet.be), voel je welkom om ook al aan te geven wat voor momenten best passen voor u.
Je kan mij ook bellen op 0486 911 758 om telefonisch een afspraak te maken. Laat gerust een voicemail achter, dan bel ik je terug.

Hoeveel kost het & wat wordt terugbetaald?
Ons honorarium ligt in de lijn van de conventie psychologische zorg. De prijzen zijn vrijgesteld van BTW en inclusief voorbereidingstijd, gebruikt materiaal en andere dossierkosten.
Psychotherapie (50 min) – € 75

Momenteel is door de uitrol van de conventie psychologische zorg het intakegesprek gratis, waarna bekeken wordt of uw hulpvraag in aanmerking komt voor verdere terugbetaling via de conventie. Indien dat niet het geval is, is er nog de optie van een (kleine) terugbetaling via de mutualiteit.

Is therapie via beeldbellen mogelijk?
Ja, psychologische begeleidingen kunnen via beeldbellen doorgaan. Ook het afwisselen van sessies in de praktijk en online is zeker mogelijk. Alleen is voor de psychologische conventie het noodzakelijk dat het eerste gesprek in levende lijve doorgaat.

Hoe kan ik betalen?
Je kan de sessies ter plekke betalen met de Payconiq-app op je smartphone, of contant.

Kan ik een sessie annuleren of herplannen?
Je kan uiteraard sessies annuleren of herplannen, maar doe dit liefst zo snel mogelijk. Als je minder dan 24u voor de afspraak annuleert, zal een vergoeding gevraagd worden van 30 euro.